slajd2019

A A A

W ZSEG w dniu  19.09.2018  odbył się szkolny konkurs na Najlepszego Ucznia w Zawodzie kucharz. Tematem konkursu były  Zakąski zimne i gorące. Zmagania przyszłych kucharzy bacznie obserwowali zawodowi kucharze Małgorzata Wesołowska  szef kuchni restauracja U  Młynarzy, Maciej Adamus szef kuchni Pół na Pół, Dominik Łukasik  kucharz z restauracji hotelu Heron Live Hotel. Wymienieni szefowie to byli uczniowie ZSEG.

Zadaniem konkursu było wyłonienie zwycięzców którzy będą reprezentować naszą szkołę w międzyszkolnym Konkursie  na  Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz. I miejsce zajęła Jola Zaglaniczna,  II Dawid Dymon i III Konrad Zymuła. Do dalszego etapu przechodzi zdobywca I i II miejsca.
ZOBACZ ZDJĘCIA

Elżbieta Teper